Sablare industrială

Sablarea este una din cele mai optime modalități pentru a curăța și a elimina depunerile nedorite de pe suprafețele dure. Este utilizata în special pentru a elimina rugină, vopseaua, depunerile de grăsime sau cenușă și alte reziduuri de pe metal.

Sablarea abrazivă este procedeul de curățare a suprafețelor din metal, sticlă sau alte materiale dure prin propulsarea materialelor abrazive cu ajutorul aerului comprimat (nisip, bile de metal, soda, etc) direct pe suprafața ce trebuie curățată.

Executăm servicii de sablare către clienți din diferite domenii industriale (auto, confecții metalice, construcții, transporturi, vopsitorii, industria turnătoriilor, industria navală, industria aeronautica etc.), pentru:

  • curățarea suprafețelor și îndepărtarea depunerilor grele: vopsea, rugină, mucegai, ulei, adezive, latex, grăsimi, poliuretan, bitum, funingine, etc.;
  • netezirea suprafeței, pregătirea suprafeței pentru vopsire, tunning, recondiționare (ex: în industria auto);

Oferim servicii de sablare atât pentru piese de dimensiuni mici și foarte mici (matrițe, jante piese auto, cadre, etc) cât și pentru echipamente de dimensiuni mari și foarte mari precum aparate și utilaje industriale, motoare, caroserii auto, componente metalice, etc.

Meniu Principal